Pozrime sa spolu bližšie na to, čo nám ako módne trendy nadelili módny návrhári na najbližšie dve sezóny. Dopriali nám toľko rôznych štýlov a farieb, také množstvo variácií a možností, že vybrať si bude vedieť každá z nás a každá si v tom nájde aj niečo svoje. Vyzerá to tak, že vytvorenie vlastného štýlu bude tentokrát hračka. Dobrou správou je, že kúsok leta na nás ešte pokojne môže zostať, výrazné odtiene sa budú tiahnuť aj celou jeseňou. Takže smelo na seba všetky výrazné farby od neónových cez fialovú, červenú a oranžovú – počas sychravých jesenných dní nám určite aspoň o kúsok zlepšia náladu. Ďalšou možnosťou je oblečenie v jednom tóne, či už bielom alebo čiernom, alebo dokonca celokoženom – to je tiež niečo čím nič túto sezónu nepokazíme.

people-2594683_960_720

Základným kúskom celého outfitu bude určite sako. Sako akékoľvek, čím zaujímavejšie prevedenie, tým lepšie. A vzory? Úplne všetky. Bodky, pásiky, kvety, zvieratá…zaujímavé je trúfnuť si na kombináciu viacerých vzorov naraz a vytvoriť si extravagantný outfit, ktorý bude neprehliadnuteľný. Čo sa týka doplnkov, tak „pillow bag“, čiže veľké nafúknuté kabelky nám budú takisto vo veľkej miere určite pripomínať leto, okrem toho že majú nespornú výhodu nosiť pri sebe všetko čo potrebujeme v bežné dni. Máte radi menšie kúsky? Pokojne si zvoľte ľadvinku, z ktorej sa stal už akýsi módny štandard a ani v tejto sezóne tomu nebude inak. Prípadne mini ruksak alebo mini kabelku v akomkoľvek farebnom prevedení.

fashion-3805026_960_720

A čo zima? Tá sa bude niesť v znamení „oversize“. Oversize bundy páperové alebo kožené. Oversize mikiny, široké rifle – rozšírené do kolien dolu, vo farbe námorníckej modrej, šedej a čiernej – zima sa bude niesť v znamení pohodlia a ležérnosti.

Skrátka vzorov, strihov, variácií a štýlov je aktuálne módnych také množstvo, že vybrať si niečo pre seba nebude žiadny problém.

 

Similar Posts