Mnohé výrobné závody a mnohé prevádzky a spracovateľské firmy majú rôzne požiadavky na svoje produkty, ich manipuláciu, skladovanie, spracovanie, jednoducho celý výrobný proces. Či už sa jedná o to, alebo to, treba povedať, že individuálne riešenia na mieru často môžu byť skvelou voľbou k tomu, ako byť ešte efektívnejší a možno aj ušetriť energiu, pracovnú silu a prostriedky.

I v oblasti prepravy a prepravných obalov existujú riešenia a realizácie na mieru. V akomkoľvek odvetví priemyslu a poľnohospodárstva sa bez prepravných obalov nezaobíde nikto. Jednoducho proces je nastavený tak, že sa produkty, materiály a iné výrobky a polotovary prepravou a presúvaním dostávajú ďalej až k užívateľom alebo spotrebiteľom.

prepravky

V mnohých prípadoch sa dajú používať štandardné prepravné obaly, no možno by ste prepravnými obalmi na mieru naozaj dostali omnoho viac.

Zákaznicke riešenia Schoellerallibert.com

V Schoeller Allibert sa už niekoľko desaťročí zaoberajú vývojom a výrobou prepravných obalov rôznych druhov a zameraní. Inovácie v tomto rade produktov sú na dennom poriadku a preto sa tu stretnete aj so zákazkovou výrobou takpovediac na mieru. Zákaznícke riešenia Schollerallibert.com zahŕňajú rad prepravných obalov, ktoré sú upravené na mieru pre konkrétneho zákazníka.

plastové prepravky

Môžete tak mať sofistikované prepravné obaly, ktoré vás nielen budú reprezentovať, ale budú aj skvelými pomocníkmi vo výrobe a preprave či skladovaní. Podobne to urobila aj farmaceutická firma fedefarma. Aby mohla http://www.ipardubice.cz/900_510622_mohla-to-byt-hvezdna-chvile/ ešte viac zdokonaliť svoje služby, nechala si vyrobiť prepravky vo svojich fialových farbách aj s RFID čipom. To im umožňuje zvýšiť efektivitu dodávok a ďalších úkonov. Prepravky sú na mieru a majú aj potlač okrem RFID tagu.

Riešení pre klientov a zákazníkov na mieru je mnoho a naozaj prinášajú skvelú zlepšenia, ktoré pomáhajú firme ďalej rásť.

Similar Posts