Predstavte si úplnú pohodu a relax. Len tak si oddychujte a nechajte sa rozmaznávať pri príjemnej nuru masáži. Vaše telo sa uvoľní a vy si tak pomaly ale isto načerpáte novú energiu. O čom je reč? No predsa o nuru masáži.

Nuru masáž je priam balzam na telo a myseľ. Jedná sa o masáž, ktorej v prvom rade predchádza výber masérky. Tantra masérku si vyberáte sami, všetko závisí na Vašom vkuse a Vašich sympatiách. Po krátkom zoznámení sa spolu odoberiete do súkromných priestorov, kde bude pre Vás všetko vopred pripravené. V týchto priestoroch sa budete nachádzať po celý čas len Vy a Vami vybraná masérka, budete tam mať dostatok súkromia pre seba ale aj pre Vaše osobné veci. Po spoločnej príjemnej sprche, ktorá zabezpečí 100% hygienu a zároveň Vás príjemne naladí na nadchádzajúce chvíle sa budete cítiť naozaj ako v bavlnke.

masážne pomôcky

Celková nuru masáž prebieha na špeciálnej plachte a s pomocou masážneho nuru gélu. Keďže nuru masáž je prevažne o dotykoch telo na telo, kĺzanie nahého tela masérky po Vašom nahom tele spojené zapojením rúk, ktoré vo Vás vyvolajú skutočne príjemné pocity, je nutné pre uľahčenie masáže použitie tohto gélu. Jedná sa o číri gél, ktorý je 100% prírodný, jeho zloženie je z morských rias a je bez akéhokoľvek zápachu. 100% prírodné zloženie nuru gélu zabezpečí príjemný pocit pri masáži a zároveň nehrozí žiadna vedľajšia alergická reakcia. Jeho neutrálna vôňa Vás taktiež nijako nebude rušiť pri samotnom nuru rituály.

tantra budha

Vy si tak môžete spokojne a kľudne užívať príjemnú rozkoš spojenú so sexuálnym napätím a prijímať odovzdávanú energiu masérky. Po tejto masáži sa budete skutočne cítiť ako znovuzrodený a plný energie. Samozrejmosťou je čas, ktorý dostanete po masáži, aby ste v pokoji dokázal vstrebať nadobudnuté pocity a taktiež príjemná sprcha na záver Vám dopraje pomalý návrat do reality a napomôže zbaviť Vás zvyškov nevstrebaného nuru gélu. Tak príďte si užiť a relaxujte v salóne TANTRA DIAMOND BRATISLAVA.

Similar Posts