Často sa hovorí, že ženy vôbec nevedia, čo vlastne chcú. Ale to je omyl, páni. Ženy to veľmi dobre vedia. Problém je to, že ich už sama spoločnosť presviedča o tom, že sú nerozhodné. A čo ony urobia? Jednoducho sa takými stanú. Ženy však nemajú problém rozhodnúť sa, čo chcú a čo potrebujú. Majú problém to premietnuť vonkajšiemu svetu. Práve preto majú chlapi tak veľký problém s kúpou darčeka pre svoju partnerku, priateľku alebo manželku. Ony vlastne svoje ženy vôbec nepoznajú. Keby ich poznali, okamžite by im bolo jasné, po čom túžia. No to je opäť aj ženský problém. Pretože chlapom neukážu, po čom ich srdce túži. Neukážu im, aké naozaj sú.

uv gel

ŽENY SA CHCÚ PÁČIŤ
Nielen okoliu, ale predovšetkým sa chcú páčiť samy sebe. To však nefunguje, keď sú so sebou samy neustále nespokojné. Keď však žene darujete mejkap alebo nejakú inú pomôcku na skrášľovanie tváre (pokiaľ po nej sama naozaj netúžila), tak sa najskôr a v prvom rade urazí. Pretože si to hneď spojí s tým, že si jej partner myslí, že je škaredá a že nestojí za nič. Darmo jej budete hovoriť, že to nie je pravda. Ona to jednoducho tak cíti a hotovo.

manikůra

ZAMERAJTE SA NA JEJ MANIKÚRU
Preto, ak ju chcete potešiť a ak chcete, aby mala radosť aj sama zo seba, musíte jej darovať niečo rafinované. Musíte jej dať niečo, čím jej ukážete, že si na nej všímate aj maličkosti a že chcete, aby sa skrášľovala, nie však preto, aby bola krajšia. Ale preto, aby sa sama cítila lepšie. A aby sa vďaka tomu cítila sebavedomejšie a lepšie. Takýmto rafinovaným darčekom je práve manikúra, napríklad gél na nechty, ktorý urobí z robenia manikúry ten pravý zážitok. Vašej partnerke manikúra vydrží naozaj dlho. Možno bude dokonca dojatá, pretože sa vám určite aspoň raz sťažovala, že sa jej obyčajný lak neustále šúpe. Takto jej ukážete, že ju skutočne počúvate.

Similar Posts